Få en pris på nedrivning

Få tilbud på din opgave

Find den bedste pris til din nedrivningsopgave

Står du overfor at renovere hjemmet? 

Eller har du købt en grund med en ikke-beboelig bygning? N

edrivning er en bred betegnelse for opgaver, hvor der skal brydes hele eller dele af en bygning ned. Det er afgørende for sikkerheden, at du overlader det komplicerede og omfattende arbejde til et professionelt firma, som har adgang til dét udstyr, der er nødvendig at bruge til formålet. 

Herunder kan du læse mere om, hvad der kan rives ned i og omkring bebyggelse. Og du får gode råd til at indhente tilbud, så du kan få den bedste og billigste løsning til dit projekt. 

Dette kan rives ned i og omkring bebyggelse 

Det er ikke kun hele bygninger enten i erhvervsregi eller på private grunde, der kan rives ned. 

Nedrivning af hus er den mest omfattende opgave og samtidig den mest omkostningstunge. Her drejer det sig om først at sikre omgivelser og dernæst at bryde lofter og vægge ned i kontrolleret proces. 

Udover nedrivning af bygninger og hele bebyggelser er det også muligt at få professionel hjælp til nedrivning af vægge og skorstene. 

Det anbefales, at du altid allierer dig med et firma, som er specialiseret i at rive bebyggelse ned. 

Når det drejer sig om mindre opgaver såsom enkelte vægge eller en skorsten, kan det i værste fald komme til at påvirke stabiliteten og sikkerheden omkring dit hus, hvis du selv står for arbejdet. 

Uanset hvad din opgave drejer sig om, og hvor omfattende den er, er det muligt at indhente tilbud, som du kan sammenligne mellem. Ved at have flere tilbud er det muligt at finde frem til dén løsning, som måtte være den bedste for dig.

Værd at vide om pris på nedrivning

Det kan blive en hjælp for dig at have et overordnet indtryk af, hvad det vil koste at rive hele eller dele af en bygning ned. 

Der vil være flere faktorer, som har indflydelse på den endelig pris. Det drejer sig blandt andet om bygningens beliggenhed, hvilke specialmaterialer der skal bruges, og hvor omfattende opgaven er. 

Som tommelfingerregel kan du forvente, at det cirka vil koste 70.000-100.000 DKK at rive en etplansvilla ned på 150m2.

Du skal være opmærksom på, at firmaer kan have forskellige services, som du skal betale for. Alle udgifter og omkostninger vil altid fremgå af de tilbud, du indhenter. 

Sådan får du den bedste pris på din opgave

Det kan svare sig at bruge tid på at indhente tilbud, for at du bedst kan finde frem til det firma, du vil have til at stå for opgaven. 

Det er både nemt og enkelt at få tilbud, når du benytter dig af en onlineportal, som er udviklet til formålet. Her kan du udfylde en elektronisk blanket, hvor du skal beskrive din konkrete opgave med nedrivning af skorsten, væg eller hus. 


Opgaver

Et udpluk af opgaver
Nedrivning

Nedbrydning

Nedbrydning af hus og ejendomme

støbning af gulv

Betonarbejde

Få et tilbud på støbning og andet betonarbejde

Flisebelægning

Flisebelægning

Indkørsel eller terrasse vi indhenter tilbud på det hele

Gravearbejde

Gravearbejde

Om du skal have gravet ud til en trampolin eller et hus, så kan vi guide dig videre

Benyt dig af vores service og få et godt tilbud

Klik her og kom videre i din process

Indhent Tilbud